Η Νικόλ Κίντμαν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου;

βρισκεται σε συζητησεις με τον ελληνα σκηνοθετη η διασημη ηθοποιός

Σε συνομιλίες για να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το ψυχολογικό θρίλερ «The Killing of a Sacred Deer» βρίσκεται η Νικόλ Κίντμαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο και στο «The Lobster».

Εδικότερα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται σε επαφές με την παραγωγή για να ερμηνεύσει την σύζυγο του χαρακτήρα του Φάρελ.

Ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας θα αναγκαστεί να κάνει μια θυσία, όταν ένας έφηβος αρχίσει να επιδεικνύει σκοτεινή συμπεριφορά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ταινία θα έχει και υπερφυσικό στοιχείο.

Το «Lobster» σημειώνει τεράστια επιτυχία στο αμερικάνικο box office. Σε περιορισμένο κύκλωμα διανομής έχει κάνει περισσότερα από πέντε εκατ. δολάρια, ενώ έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

H ταινία είναι παραγωγής της Element Pictures (όπως και το The Lobster) και του Film 4 και το σενάριο υπογράφουν ξανά ο Ευθύμης Φιλίππου και ο Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος Γιώργος Λάνθιμος -λέγεται ότι η υπόθεση αντλεί έμπνευση από τραγωδία του Ευριπίδη.

Το «The Killing of a Sacred Deer» είναι ένα από τα διάφορα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται ο Έλληνας σκηνοθέτης.

Ο Λάνθιμος ετοιμάζει, επίσης, το «The Favourite» με τις πρώτες αναφορές να θέλουν τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις να πρωταγωνιστούν στο ιστορικό δράμα που αφορά στις πολιτικές ίντριγκες στη διάρκεια της διακυβέρνησης της βασίλισσας Άννας.

Διαβάστε επίσης