Νέα καταγγελία της ΕΕΤΕΜ ΑΧΑΙΑΣ: Στον "πάγο" οι έλεγχοι σε δημόσια κτίρια που είναι σεισμόπληκτα! Ποια είναι αυτά - Συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων ζητούν άμεσα οι Μηχανικοί

επιστολή στον κώστα πελετίδη

Επανέρχεται στις καταγγελίες το ΔΣ της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, σχετικά με την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στον δήμο Πατρέων, αλλά και τι συμβαίνει με τα δημόσια σεισμόπληκτα κτίρια τα οποία πρέπει να ελεγχθούν. Συκγκεκριμένα η νέα επιστολή της ΕΕΤΕΜ, αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε,

Η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, εκφράζει την επιθυμία για άμεση συνάντηση μαζί σας.

H E.E.T.E.M. Αχαΐας με επιστολή στην Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει εδώ και αρκετό διάστημα (από 29 Μαρτίου 2016 με αρ. πρωτ: 34820) με έγγραφο της, τον αριθμό των Μηχανικών κατηγορίας Π.Ε. & Τ.Ε. με τις αντίστοιχες ειδικότητες που εργάζονται στο Δήμο Πατρέων, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουμε καμιά απάντηση.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

1. Η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου ποία είναι μέχρι σήμερα & σε ποιούς τομείς ???

2. Γιατί δεν Ενεργοποιούνται οι φάκελοι του Τ.Α.Σ. με τα σεισμόπληκτα κτίρια του δήμου και τέθηκαν στο Αρχείο της υπηρεσίας ??? τονίζεται ότι το πρόγραμμα είναι δωρεάν αρωγή για όλο το ποσό που εγκρίνεται από την παραπάνω υπηρεσία.

Τα κτίρια αυτά είναι: Α΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, Κτίριο ΔΕΥΑΠ, Κτίριο ΣΕΓΑΣ, Κτίριο ΣΩΚΑΡΗ, Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, ΦΩΛΙΑ του ΠΑΙΔΙΟΥ & Μετεωρολογικός Σταθμός.???

Επιβάλλεται όλες οι δημοτικές παρατάξεις να ελέγξουν την δημοτική αρχή για αυτή την πρακτική της μη αξιοποίησης όλου του προσωπικού του Δήμου, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας.Τέλος ως Επιστημονικη Ενωση Μηχανικων αλλα και ως μηχανικοι (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) ήμαστε στην διάθεση σας για κάθε συνεργασία για το καλό της πόλης.

Διαβάστε επίσης