«Ο Φ.Π.Α 24%, η ανεργία και η ύφεση μας τελειώνουν πρόεδρε…”

14/06/2016 | 13:42

Κατά την διάρκεια του 4ου συνεδρίου, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Porto Rio στην Πάτρα, με θέμα «Αναπτυξιακές προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα», τα μέλη του συλλόγου Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α και διοργανωτές της πρώτης κλαδικής έκθεσης στον τομέα της εστίασης WESTIA , είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο του κόμματος της Ένωση Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Εκεί συνομίλησαν μαζί του για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου της εστίασης και αναψυχής και μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Φίλος από παλιά ο Βασίλης Λεβέντης, ζήτησε να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα του κλάδου, στα πλαίσια της γενικευμένης οικονομικής ύφεσης την οποία βιώνει η χώρα μας. Η κλαδική έκθεση WESTIA αποτελεί το μοναδικό ενθαρρυντικό στοιχείο στον τομέα μας. Τέλος, προσεκλήθη να επισκεφθεί την επόμενη έκθεση, που θα διεξαχθεί 01-03 Απριλίου του 2017.»

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε