Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται για εκβίαση και σωματικές βλάβες - Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού

ΝΕΟΤΕΡΑ: 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, μετά την απολογίοα του

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: 

Την πόρτα του Ανακριτή για να απολογηθεί πέρασε το μεσημέρι, ο 32χρονος, ο οποίος όπως έγραψε το tempo24.gr, το περασμένο Σάββατο, φέρεται να χτύπησε τον σπιτονοικοκύρη του στο κεφάλι για το νοίκι, ενώ στη συνέχεια απείλησε οδηγό ότι θα τον σκοτώσει, εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου, αν δεν του έδινε 25.000 ευρώ, απαιτώντας άμεσα τις 12.000. Ο 32χρονος συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Η δράση του, το Σάββατο ήταν συνεχής. Στο πρώτο περιστατικό γύρω στις 6 μ.μ. το απόγευμα στην Παραλία Πατρών, ο "γνώριμος" της ΕΛ.ΑΣ. από την υπόθεση των "μπράβων" και των επιθέσεων σε αστυνομικούς, επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του έπειτα από λογομαχία που είχαν επειδή δεν του κατέβαλε τα ενοίκια, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και παρέμεινε εκτός κινδύνου μέχρι και αργά το βράδυ.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 9 χθες το βράδυ αφού ακολούθησε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Σεφέρη και ενώ αυτό σταμάτησε, ζήτησε από τον οδηγό να του καταβάλει 25.000 ευρώ για να μην εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου που είχε σε βάρος του. Μάλιστα απαίτησε να του δώσει εκείνη τη στιγμή 12.000 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ