Αιχμηρή απάντηση Πελετίδη σε Χριστόπουλο για την πορεία στην Αθήνα: "Νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική..."

διαβάστε αναλυτικά το κείμενο

Απάντηση της δημοτικής αρχής σε παρέμβαση της παράταξης "Νέα Πόλη" του Κώστα Χριστόπουλου και την καταγγελία που αφορούσε την πορεία για την Αθήνα. 

Η Δημοτική παράταξη «Νέα Πόλη», στριμωγμένη από την μεγάλη αποδοχή των πρωτοβουλιών και των δράσεων της Δημοτικής Αρχής, καταφεύγει όλο και πιο συχνά σε λαθροχειρίες και παραπληροφόρηση, που αφορούν ζητήματα καθημερινής υπηρεσιακής διαχείρισης.

Αυτή τη φορά ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Χριστόπουλος, πιστεύοντας ότι ανακάλυψε την Αμερική, καταγγέλλει την καθυστέρηση υπογραφής της σύμβασης για την προμήθεια ενημερωτικού υλικού της μεγάλης πορείας κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα.

Ο κ. Χριστόπουλος και η παράταξή του, καταψήφισαν την οικονομική στήριξη του αγώνα των ανέργων και των οικογενειών τους.

Ταυτόχρονα εκφράζει την ανησυχία του μήπως η Δημοτική Αρχή προβεί σε νέες κινητοποιήσεις. Δικαιολογημένη η ανησυχία του ιδίου, της παράταξής του και των μεγάλων συμφερόντων που υπηρετούν.

Τον ενημερώνουμε ότι -όπως και δημόσια έχουμε τονίσει-, σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί ο απολογισμός της πορείας μας, καθώς και η συνέχιση των κινητοποιήσεων.

 

Διαβάστε επίσης