Ο Κώστας Παπασταθόπουλος νέος Γ.Γ. στην ΕΣΑΠ

Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος της Παναχαϊκής έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε

Με «χρώμα» Παναχαϊκής είναι πλέον το Δ.Σ. στην ΕΣΑΠ καθώς στις χθεσινές εκλογές που διεξήχθησαν στα γραφεία της ένωσης, ο τιμ μάνατζερ της Πατρινής ομάδας, Κώστας Παπασταθόπουλος εκλέχτηκε νέος γενικός γραμματέας του Δ.Σ.

Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος της Παναχαϊκής έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε σχεδόν παμψηφεί (με ψήφους 11-1) από τις 12 ομάδες-μέλη της ΕΣΑΠ.

Μετά την εκλογή του, ο Κώστας Παπασταθόπουλος, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που εκλέχτηκα στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει ως ένωση.

Είμαι αισιόδοξος ότι η αλλαγή σελίδας στο επαγγελματικό βόλεϊ θα είναι ομαλή και η προσπάθεια να γίνουν τα ΤΑΑ, ανώνυμες εταιρείες είναι ένα μεγάλο βήμα που η ΕΣΑΠ το προσπαθούσε χρόνια. Πιστεύω πως όλες οι προσπάθειες γίνονται προς το καλό του επαγγελματικού βόλεϊ και προς όφελος τόσο των ομάδων όσο και των αθλητών».

Από εκεί και πέρα ο Παντελής Ταρνατόρος ανανέωσε τη θητεία του ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ στις εκλογές που έγιναν στο πλαίσιο της 123ης συνεδρίασης σήμερα Δευτέρα (6 Ιουνίου 2016) στα γραφεία της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.

Παρουσία των εκπροσώπων και των 12 ΤΑΑ ο Ταρνατόρος έλαβε 11 ψήφους υπέρ και ένα λευκό (του Παναθηναϊκού) ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ
Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ειδικός Γραμματέας: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης
Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιας
Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης
Β΄αντιπρόεδρος: Βασίλης Γκιζάνης.

Η φωτογραφία είναι από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ με τον Κ. Παπασταθόπουλο να διακρίνεται 5ος  από τα δεξιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ