Αγραφιώτου: Από το φιλικό περιβάλλον ο δολοφόνος της -Τι δείχνουν οι έρευνες

06/06/2016 | 10:24

Ξεδιαλύνεται σιγά σιγά το μυστήριο γύρω από την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, με τα νέα στοιχεία να δείχνουν πως η άτυχη γυναίκα γνώριζε τον δολοφόνο της.

Η ασφάλεια βρέθηκε ξανά στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ και μαζί με την βοήθεια τους ερευνητές των εγκληματικών εργαστηρίων βρήκαν ένα δακτυλικό αποτύπωμα και ένα αποτύπωμα παπουτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτυπώματα ανήκουν στο δράστη, ο οποίος προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Μάλιστα, διατηρούσαν και προσωπική επαφή μαζί της, η οποία έλαβε τέλος εξαιτίας προστριβών.

Oπως όλα δείχνουν οι έρευνες δεν στρέφοναι πλέον στον δράκο του Αμαρουσίου, που αρχικά είχε μπει στο στόχαστρο και ερευνούνταν το ενδεχόμενο να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της Αγραφιώτου. 

Επίσης, εξετάζεται αν τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπική διαφορά και έγινε προσπάθεια (με το γδύσιμο του θύματος) να δοθεί σεξουαλική απόχρωση προκειμένου να αποπροσανατολιστούν οι Αρχές. 

Τα ευρήματα έχουν δοθεί για περαιτέρω έρευνα στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος κοντά στο ΓΕΛ Ρίου

Στο Ισραήλ o ΥΠΕΞ της Γερμανίας για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Πώς το Ελληνικό FBI χάλασε την “παρέα της Πάτρας” που πωλούσε κοκαΐνη και έκλεβε αυτοκίνητα

Μπάσκετ: Επέστρεψε στην GBL ο Ηρακλής

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προτεραιότητά μου είναι το μωρό και η οικογένειά μου»

Γάζα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, σε ισραηλινό πλήγμα στη Χαν Γιούνις

Πόσα αποξηραμένα δαμάσκηνα επιτρέπεται να τρώτε την ημέρα

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Θα τη σκηνοθετήσω