Πάτρα: Μέχρι τις 10 Ιουνίου οι αιτήσεις για την ημερήσια παιδική κατασκήνωση στην Πλαζ

Αγώνας δρόμου να ετοιμαστεί και η κατασκήνωση στα Ροΐτικα

Δεκάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών του Δήμου Πατρέων θα φιλοξενηθούν και φέτος, στην ημερήσια παιδική κατασκήνωση του Δήμου, στο χώρο της πλαζ στην Αγυιά. Ένας χώρος, που θα δώσει στα παιδιά την δυνατότητα να περάσουν όμορφα και δημιουργικά, δίπλα στην θάλασσα.

Πέρυσι, φιλοξενήθηκαν περίπου 600 παιδιά στους τέσσερις κύκλους της κατασκήνωσης, ενώ φέτος εκδηλώνεται μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν αναμένεται να φτάσουν τα 800.

Ο χώρος εκτός από ευκαιρία για διασκέδαση, θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα, με την υποδομή που έχει δημιουργηθεί να ενισχυθεί η κοινωνικότητα και η συλλογικότητά τους, μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις.

Οι παιδικές κατασκηνώσεις θα χωριστούν και φέτος σε τέσσερις περιόδους, με την πρώτη να ξεκινά στις 21 Ιουνίου, ενώ η προθεσμία της υποβολής αιτήσεων για τις ενδιαφερόμενες οικογένειες λήγει στις 10 Ιουνίου.

Το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι μεγάλο, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες από τους εργαζόμενους του Δήμου στους  αρμόδιους τομείς, να ξεκινήσει φέτος τη λειτουργία της και η ημερήσια παιδική κατασκήνωση στα Ροΐτικα.

Διαβάστε επίσης