Πάτρα: Το συγκινητικό μήνυμα της Τασίας Μανωλοπούλου για τη "μάχη" που δίνει η κόρη της Νίκη

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

"Όταν ενα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ενα "αυτιστικό" κράτος το μονο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του , ειναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακομα περισσότερο οταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα ειναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης ειναι αυτη του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα . δεν υπάρχει λοιπον τιποτα ηρωικό στο να θες (εαν μπορεσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωη τους κ ζήσουν υγιείς κ ευτυχισμένοι . δεν ειναι ηρωισμός , δεν ειναι καλοσύνη . ειναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χερι - χερι με την Νικη . λίγοι την καταλάβαιναν αλλα όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θελει να μας πει αυτη την ωρα".

Αυτό είναι το μήνυμα που ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Τασία Μανωλοπούλου, την ώρα που η μικρή της κόρη Νίκη, δίνει την δική της "μάχη", νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια".

13341988_653229604841027_587694038_n.jpg

Να υπενθυμίσουμε όπως είχε γράψει το tempo24.gr, η 17χρονη Νίκη μετά από ανακοπή που υπέστη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας" (κι ας μην εφημέρευε), όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Οι γονείς της Νίκος Νικολόπουλος και Τασία Μανωλοπούλου, η οικογένεια των οποίων περνά δύσκολες ώρες από το περασμένο Σάββατο, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους. Με την ανάρτησή της η Τσαία μανωλοπούλου το επιβεβαιώνει και δημόσια 

 Οι τραγικοί γονείς βρήκαν τη δύναμη και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, απαιτείται όμως ένα συγκεκριμένο διάστημα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της λήψης και δωρεάς οργάνων. Μια πράξη με δύναμη ψυχής και από τους δύο γονείς που υποφέρουν για το κοριτσάκι τους τον "άγγελό" τους.

 Αχαιός βουλευτής ανέβασε της φωτογραφία της Νικούλας του, αναφέροντας “Νίκη μου άγγελέ μου”.

nik_nikoyla.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης