Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 17χρονη Νίκη, κόρη του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Στο πλευρό της 17χρονης κόρης τους Νίκης, είναι ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου.

Ένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, το βράδυ του Σαββάτου ξαφνικά παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα που οδήγησε σε ανακοπή.

Αμέσως, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγιος Ανδρέας” (κι ας μην εφημέρευε), όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

13313603_653322751498379_366867206_o.jpg

Από την ώρα εκείνη η 17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γονείς της να προσεύχονται για ένα θαύμα.

13318916_653322904831697_1648996980_n.jpg

Ένα θαύμα που θα κρατήσει ζωντανή την μικρή Νίκη, για να είναι ξανά στην αγκαλιά των γονιών της Νίκου και Τασίας και στα τρία της αδέλφια, την Αφροδίτη, τον Γιάννη και τον Ανδρέα.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό – Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων από 1η Δεκεμβρίου