Μαχαιρωμένη στο νοσοκομείο 37χρονη από την Αθήνα!

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι τοπικές Αρχές, γύρω από την διακομιδή μιας 37χρονης στο νοσοκομείο Αγρινίου, η οποία όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr η γυναίκα η οποία διαμένει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά της επικοινώνησε το Σάββατο με τους γονείς, οι οποίοι διαμένουν στα Ιωάννινα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει άμεσα να συναντηθούν για την διευθέτηση ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το ραντεβού κλείστηκε στο Αγρίνιο και οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σε μαγαζί του κέντρου για να γευματίσουν.

Εκεί η 37χρονη τους ανέφερε ότι έχει τραυματιστεί στην κοιλιά, γεγονός που διαπιστώθηκε από τους γονείς της. Τότε την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα ενημερώνοντας παράλληλα την αστυνομία. Από την προανάκριση του Α.Τ Αγρινίου προέκυψε ότι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η 37χρονη αυτοτραυματίστηκε πιθανότατα με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ