Συγκλονίζουν τα μηνύματα αποχαιρετισμού για τον Αρχιφύλακα Ανδρέα Μπούτο - Το συγκινητικό αντίο της Ευσταθίας Γιαννιά

Τη Δευτέρα η κηδεία του

Θρήνος στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, από τον αναπάντεχο θάνατο του 55χρονου Αρχιφύλακα Ανδρέα Μπούτου, που "έφυγε" ξαφνικά χθες από την ζωή. 

 Οι περιισσότεροι συνάδελφοι του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πλεόν μαζί τους και απεβίωσε "προδομένος" από την καρδιά του.

"Ο αναπάντεχος θάνατος του Αντρέα Μπούτου μας συγκλόνισε όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε. Ήταν πραγματικά κεραυνός, ίσως γιατί μας διέλυσε τον μύθο πως οι γίγαντες είναι άτρωτοι. Γιατί ο Αντρέας ήταν πραγματικός γίγαντας, εξωτερικά και στην ψυχή. Αισθανόμασταν σιγουριά όταν ήταν περιπολία ασφαλείας. Ξέραμε ότι ήταν δυνατός και θα αντιμετώπιζε ότι τύχαινε στη βάρδιά του. Αστυνομικός του καθήκοντος και της κοινωνικής προσφοράς, εργαζόταν με αυταπάρνηση διακινδυνεύοντας τη ζωή του καθημερινά. Αθόρυβα, με ανιδιοτέλεια, για την ασφάλειά μας. 
Θα μας λείψεις Αντρέα. 
Καλό σου ταξίδι."
είναι το μήνυμα που ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η υποστράτητος εν αποστρατεία Ευσταθία Γιαννιά, αποτιόντας με τον δικό της τρόπο φόρο τιμής στον Ανδρέα Μπούτο.

giannia_tempo24.gr_.jpg

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαίου και ώρα 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλείκων, ενώ η ταφή θα γίνει στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, στον Άγιο Μηνά.

Ο Ανδρέας Μπούτος είχε δύο παιδιά, έναν γιο, περίπου 20 χρονών και μία κόρη στα 18, η οποία έδινε και Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ενώ μετρούσε 36 ολόκληρα χρόνια προσφοράς στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια τόσο στην Τροχαία όσο και στην ομάδα Ζήτα.

 

Διαβάστε επίσης