O Ηλίας Ψινάκης πιλότος: Μια χαρά το προσγειώσαμε το εργαλείο

28/05/2016 | 07:33

Ο Ηλίας Ψινάκης πόσταρε πριν λίγες ώρες φωτογραφίες του από το ταξίδι με γνωστή αεροπορική εταιρία και απ’ ό,τι φαίνεται ανέλαβε και ο ίδιος δράση.

Ο ίδιος έβγαλε φωτογραφία μέσα στο πιλοτήριο, όταν προσγειώθηκε στο Ντουμπάι γράφοντας “Mια χαρά το προσγειώσαμε το εργαλείο. Μια μικρή στάση να “χτυπήσουμε” έναν Σεϊχη και βουρ για Πεκίνο”.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να ανεβάσει και μία πιο αστεία φωτογραφία, όπου η αεροσυνοδός έχει  σκύψει για να ακουμπήσει ο ίδιος το laptop του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του Μαραθώνα αναχωρεί σήμερα για το Πεκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Ιουνίου, έπειτα από πρόσκληση της κινεζικής κυβέρνησης.

 

Το άγνωστο πρόστιμο των 80 ευρώ – Τι δεν πρέπει να έχετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ο Μάρκο Ρούμπιο θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Παναθηναϊκός για Ζέκα: «Ένας από εμάς – Δεν λέμε αντίο, αλλά ευχαριστώ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε»

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;

Βεζένκοφ για το τέταρτο Final Four: «Όταν φτάνεις εκεί, πας για να το πάρεις και όχι για την εμπειρία»