Πάτρα: Κίνδυνος θάνατος τα ανήλικα που επαιτούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα - "Πιάτσα" η Πατρών - Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου

Δεν διστάζουν να "γαντζωθούν" σε οχήματα για να ζητήσουν χρήματα!

Το φαινόμενο ανήλικα, να στέκονται στα φαναριά σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Πάτρας και να επαιτούν, είναι σύνηθες, το τελευταίο όμως διάστημα καταγράφεται μια πραγματικά πολύ επικίνδυνη κατάσταση με "πρωταγωνιστές" παιδιά η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα πέντε έτη...!

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του tempo24.gr, τις τελευταίες ημέρες ομάδες ανηλίκων έχουν κάνει και πάλι την εμφάνιση τους, στην Πατρών - Κλάους στη συμβολή της με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αυτό που παρατηρείται είναι πως ανάμεσα στους μικρούς επαίτες, που κάνουν "πιάτσα" στους φωτεινούς σηματοδότες είναι το γεγονός πως βρίσκονται και παιδιά ηλικίας μόλις 3 ετών, τα οποία δεν διστάζουν να κινηθούν ελεύθερα ανάμεσα στα σταθμευμένα οχήματα, με τον κίνδυνο σοβαρού τροχαίου ατυχήματο να είναι κάτι παραπάνω από ορατός, καθώς λόγω της σωματικής τους διάπλασης η θέα τους από διερχόμενους οδηγούς κυρίως δικύκλων δεν είναι δυνατή.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές όπως επισημαίνεται από αναγνώστη που δεν διστάζουν να "γατζωθούν" σε Ι.Χ προκειμένου να ζητήσουν από τους οδηγούς χρήματα...!

Η παρουσία των ανηλίκων στο σημείο, είναι γνωστή στην Αστυνομία, ενώ το καμπανάκι κινδύνου έχουν κρούσει και οι υπεύθυνοι του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που δραστηριοποιείται στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ