ΣΚΕΑΝΑ: Θετικά τα αποτελέσματα από την έκθεση WESTIA

ΠΑΤΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 233 ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ 7 ΧΩΡΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ WESTIA 2016

38% Ιδιώτες από Ορεστιάδα και Κέρκυρα μέχρι Χανιά, Χίο, Ρόδο, επισκέπτες από 233 σημεία της Ελλάδος και από 7 χώρες. Βουλγαρία - Ιταλία - Ουκρανία - Ρωσία - Αλβανία - Κύπρο αλλά και ΗΠΑ.

994 διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες επισκεπτών.

Ακόμα και επαγγελματικές ομάδες που δεν ήταν του άμεσου ενδιαφέροντος όπως λογιστές, δικηγόροι, αυτοκινητιστές.

62% επαγγελματίες-επισκέπτες.

83,4% των επισκεπτών ικανοποιημένοι από την έκθεση (έρευνα επισκεπτών)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ

81.3%  των εκθετών έκλεισαν εμπορικές συμφωνίες.

80,2%  των εκθετών βοηθήθηκε από την έκθεση ως προς την επίτευξη εμπορικών στόχων.

89,5%  των εκθετών είναι ικανοποιημένοι από την διοργάνωση. 

82,9%  των εκθετών πιθανόν θα συμμετέχει στην WESTIA 2017.

 

 

 

 

 

   Οι έρευνες στους επισκέπτες και τους εκθέτες ανατέθηκαν από τη WESTIA- ΣΚΕΑΝΑ στην εταιρεία ερευνών DATA RC. Οι επισκέπτες και οι εκθέτες προσεγγίσθηκαν με προσωπικές συνεντεύξεις κατά την διάρκεια της έκθεσης (δείγμα επισκεπτών:337, δείγμα εκθετών:76) με χρήση ημιδομημένου ερωτηματολογίου.

   Η οργάνωση, υποδοχή, καταγραφή και ανάλυση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών του συνόλου των επισκεπτών που ήρθαν στην έκθεση, υλοποιήθηκαν μηχανογραφικά αλλά και με προσωπική παρουσία στην έκθεση της εταιρείας ΙΜΕ πληροφορική, πάντα υπό την καθοδήγηση του Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.

Η κλαδική έκθεση  WESTIA είναι πλέον θεσμός για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα. Τα αποτελέσματα καταγραφής ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των εκθετών και των επισκεπτών μας δίνουν τη δύναμη να διοργανώσουμε τη WESTIA 2017 1-3 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς, τα ΜΜΕ, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Τους καλούμε να μας βοηθήσουν προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία και η WESTIA του 2017.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης