Πάτρα: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για το ξύλο σε κλαμπ της Ηφαίστου

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 37χρονο Αλβανό, ο οποίος όπως είχε γράψει το tempo24.gr, επιτέθηκε και χτύπησε σοβαρά έναν 31χρονο Πατρινό έξω από κατάστημα διασκέδασης στην οδό Ηφαίστου, το περασμένο Σάββατο.

Ο Αλβανός θα απολογηθεί για την κατηγορία αυτή, ενώ παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον Ανακριτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ενώ οι γιατροί αμέσως τον υπέβαλλαν σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 31χρονος δέχτηκε επίθεση από τον Αλβανό έξω από το κατάστημα αφού πρώτα είχε αντιδικήσει μαζί του. Ο δράστης τον χτύπησε με γροθιές με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος και εν συνεχεία να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Όπως είχε γράψε το tempo24.gr, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό τρεις ημέρες αργότερα (:) από τον πατέρα του θύματος ο οποίος ζει στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του επεισοδίου και ταυτοποίησαν τον 37χρονο Αλβανό, του οποίου και τα ίχνη παρακολουθούσαν.

Τελικά τον συνέλαβαν στην περιοχή όπου γίνεται λαϊκή αγορά στην οδό Ακρωτηρίου και όπως προκύπτει είχε μόλις αποφυλακιστεί εκτίοντας ποινη για άλλα αδικήματα.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ