Πάτρα: "Λουκέτο" σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της πόλης - Τί λέει ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου

κατέβασε "ρολά" το ΙΝΤΕΑΛ

Ένα ακόμη "λουκέτο" έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των μεγάλων επιχειρήσεων που κλείνουν στο κέντρο της Πάτρας.

Tο INTEAΛ κατέβασε ρολά. Ένα σύγχρονο πολιτιστικό μνημείο με τον ιστορικότερο κινηματογράφο της πόλης, στον κεντρικό πεζόδρομο της Aγίου Nικολάου, καθημερινό σημείο διέλευσης Πατρινών και επισκεπτών, αλλά και μια επιχείρηση που απασχολούσε δεκάδες νεαρούς Πατρινούς, αποτελεί παρελθόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η επιχείρηση κατέβασε οριστικά "ρολά" το Σάββατο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ιδιοκτησία είχε ειδοποιήσει τους εργαζόμενους προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. 

Το ΙΝΤΕΑΛ λειτουργούσε επί χρόνια ως Πολυχώρος Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας. Ενώ έχει φιλοξενήσει πολλά πολιστικά δρώμενα και μεγάλες εκδηλώσεις. Αποτελούσε ένα σημείο αναφοράς. Σήμερα μια ακόμη "πληγή", αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που "σάρωσε" την Αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Παναγιώτης Χριστομόγλου, είπε στον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργο Κοτοπούλη, ότι έκλεισε την επιχειρήσή του, δοκιμάζοντας την τύχη του μακριά από την Πάτρα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Ενώ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αν θα λειτουργήσει πάλι το ΙΝΤΕΑΛ. 

Διαβάστε επίσης