Πάτρα: Ο Ανδρέας Μαζαράκης για την πρωτιά της ΔΑΠ-ΔΝΦΚ

"Σε αυτή τη νέα γενιά πρέπει να εμπιστευτούμε το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας"

Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Μαζαράκης, αναφέρει τα ακόλουθα:

"Για μια ακόμη χρονιά, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας κατέκτησε την πρώτη θέση στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές και το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τους αγώνες και την προσπάθεια των νέων της παράταξής μας.

Σχεδόν 3.000 νέοι και νέες, εμπιστεύτηκαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο και το ΑΤΕΙ της πόλης, δικαιώνοντας τους αγώνες της νεολαίας μας.
Οφείλουμε όλοι μας να συγχαρούμε τη νεολαία μας, η οποία μας κάνει συνεχώς υπερήφανους!
Τη νεολαία αυτή που πολλές φορές την κατηγορούμε, τη μειώνουμε, ξεχνάμε τα όσα προσφέρει.
Και παρά τις κατηγορίες που δέχεται και την άδικη επίθεση πολλών, 'κλείνει τα αυτιά της' και δίνει τις απαντήσεις της με πράξεις!
Και η νεολαία αυτή είναι πάντα στο πλευρό της παράταξης, χαρίζοντας νίκες και στιγμές υπερηφάνειας σε όλους μας.
Ακόμα και όταν κάποιοι τα ξεχνάνε όλα αυτά, ακόμα και όταν την κατηγορούν για απάθεια και ανικανότητα, αυτή είναι εκεί, πιστή στις ιδέες της και τους αγώνες που δίνει καθημερινά, κλείνοντας τα στόματα πολλών, κάνοντας τα λόγια πράξη.
Σε αυτή τη νέα γενιά πρέπει να εμπιστευτούμε το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή τη νέα γενιά που εχθές μας έκανε και πάλι υπερήφανους και που είμαι πεπεισμένος πως θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους, όχι μόνο με τις νίκες της, αλλά και με τους αγώνες της.
Ανδρέας Μαζαράκης
Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκ. Άγιος Ανδρέας Πατρών
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ".
 

Διαβάστε επίσης