Μ. Μπαλαούρας: Δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις

18/05/2016 | 23:23

Δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις αλλά το κράτος θα κρατήσει την πλειοψηφία των μετοχών, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στον Βήμα FM.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλαούρας δήλωσε:

«Ποιος σας είπε ότι θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις. Δεν είναι σωστό αυτό. Αν έχετε αυτή την πληροφορία, είναι λάθος. Δεν θα γίνουν. Γίνεται μία συζήτηση η οποία δεν έχει καταλήξει σε αυτό και έχει απομακρυνθεί μάλιστα το ενδεχόμενο αυτό».

Ο κ. Μπαλαούρας πρόσθεσε επίσης ότι «δεν υπάρχει αυτό το ζήτημα, απλώς το κράτος θα πουλήσει ορισμένα ποσοστά και θα κρατήσει εν συνόλω την πλειοψηφία των μετοχών. Αυτό ναι, σε ορισμένες επιχειρήσεις Δημοσίου. Οι θεσμοί φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει σε αυτό.»

Αναφερόμενος στον «κόφτη» ο κ. Μπαλαούρας σημείωσε ότι «δεν νομοθετούμε, από τώρα μέτρα, απλώς όταν θα έρθει, που δεν θα έρθει, το μόνο ζήτημα που συζητιέται, είναι το 3,5% το 2018, που εάν γίνει κάτι σημαντικό, στη χώρα ή στην Ευρώπη, τότε πάμε αλλού, τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα, που μας ζητάνε»

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του