Πατρα: Πτώση ανεμοπτεριστή στον Ομπλό-Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής ΕΚΑΒ και Αστυνομίας ΝΕΟΤΕΡΑ

ακόμη δεν μπορεί να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με πολλαπλά τραύματα κυρίως κατάγματα στη μέση και στα άκρα του εντοπίστηκε σε χαράδρα του Ομπλού ο άνδρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr.

Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας που τον εντόπισαν αυτή την ώρα τον μεταφέρουν με φορείο προκειμένου να τον βγάλουν από το σημείο που βρέθηκε σε πιο ανοικτό χώρο ώστε να διαπιστώσουν ακριβώς την κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Να σημειωθεί όπως αναφέρουν στο tempo24.gr αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής πως το σημείο που βρέθηκε ο ανεμοπτεριστής ήταν πολύ απότομο και είχε έντονους στροβιλισμούς αέρα για αυτό και υπήρξε μεγάλη δυσκολία στο να τον προσεγγίσουν.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών της 6ης ΕΜΑΚ προσεγγίζει αυτή την ώρα τον ανεμοπτεριστή που φέρεται να είναι τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο ανεμοπτεριστής  έχει πέσει στην πίσω πλευρά του βουνού

Πτώση ανεμοπτεριστή σημειώθηκε περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανεμοπτεριστής έπεσε, ενώ επιχειρούσε πτήση από την περιοχή του Ομπλού.

Στην περιοχή έχουν κληθεί αστυνομικές δυνάμεις, πλήρωμα του ΕΚΑΒ και Πυροσβέστες, ενώ ακόμη δεν μπορεί να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του. Να σημειωθεί οτι και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ μεταβαίνει αυτήν την ώρα στην περιοχής.