Πάτρα: Το μήνυμα της μητέρας του Γιώργου Νταγιούκλα για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης - "Τόση αγάπη για το αγόρι μου με τη μεγάλη καρδιά και τα μεγάλα μάτια..."

μεγάλος ο πόνος της οικογένειας

"Δεν ξερω πως να αντέξω τόση αγάπη δεν ξερω που να χωρέσω τόσα λόγια δεν ξερω....,.είναι μεγαλο όλο αυτό...αλλα μάλλον μεγάλος ηταν ο Γιωργος μου.......το Αγόρι με την μεγάλη καρδιά με τα μεγάλα μάτια κ το μεγαλο Χαμογελο.......ευχαριστώ όλους........είναι λίγο το ευχαριστώ το ξέρω...", έγραψε η μητέρα του 17χρονου στο facebook. 

Συγκλονίζει η Γλυκερία Λύτρα, μητέρα του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων. Το κουράγιο της να ευχαριστήσει για το τεράστιο κύμα αγάπης είναι αξιοθαύμαστο. Η νεαρή μητέρα ευχαριστεί όλους όσοι έσπευσαν και σπεύδουν να της συμπαρασταθούν στο χαμό του παιδιού της. Όλοι κάνουν λόγο για μια καλή καρδούλα, ένα καλό παιδί που τώρα βρίσκεται στην αγκαλία των Αγγέλων!  

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή 6 Μαίου στην οδό Ακρωτηρίου όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με φορτηγό την ώρα που πήγαινε σε προπόνηση. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ