Μιχαλόπουλος για Λαζόπουλο: Θα πληρώσει την προπαγάνδα που κάνει

17/05/2016 | 06:43

Συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo παραχώρησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος αναφέρεται στις επιθεωρήσεις που ανέβαζαν σπουδαίοι ηθοποιοί τις περασμένες δεκαετίες και ήταν ικανές να ρίξουν κυβερνήσεις. «Σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες. Ούτε και ηθοποιοί με τέτοια δύναμη ονόματος που θα έφερναν τα πάνω – κάτω. Θυμάμαι στο Δελφινάριο είχαμε ανεβάσει την επιθεώρηση “Σημιτιτανικός”.

Αναφερόταν στον Σημίτη – για μένα ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από την Ελλάδα και θα πρέπει να του ανάβουμε κερί που μας έβαλε στο ευρώ, ασχέτως αν λοξοδρομήσαμε ως χώρα και το καράβι το πέταξαν οι επόμενοι στα βράχια. Τότε με την επιθεώρηση αυτή κουνήθηκε όλη η Ελλάδα. Περνούσε μηνύματα» λέει ο ηθοποιός.

Ωστόσο, όταν ερωτάται για τον Λάκη Λαζόπουλο είναι κατηγορηματικός:

«Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα.»

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ