Κόντρα Γεωργιάδη - Χριστοφιλοπούλου με αφορμή... τα σκάνδαλα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Μία κόντρα από τα… παλιά αναβίωσε στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, όταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε το σχόλιο της κ.Χριστοφιλοπούλου στη χθεσινή αναφορά της. κ.Γεννηματά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ συγκάλυψαν τις ευθύνες της περιόδου διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. «Απολύτως, απολύτως», απάντησε η κ,Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε: «Σε αγαστή συνεργασία».

«Από το 2004 έως το 2009, ιδιαίτερα από το 2007 έως το 2009, τινάχθηκε η μπάνκα στον αέρα, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά», σχολίασε η κ.Χριστοφιλοπούλου, ενώ πρόσθεσε πως για την περίοδο 2009-2011 το ΠΑΣΟΚ έκανε αυτοκριτική και για το «λεφτά υπάρχουν» και για τα λάθη της πρώτης περιόδου.

«Όμως όταν λέγαμε εμείς τότε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να μείνουμε εντός ευρώ και να πάμε σε συμφωνία, κάποιοι μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες. Ας τα αφήσουμε όμως. Υπήρχαν Ζάππεια, υπήρχαν και Θεσσαλονίκες», τόνισε η κ.Χριστοφιλοπούλου.

«Άνθρωποι, κ. Χριστοφιλοπούλου, σπιλώθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν. Μία χώρα βρέθηκε σε κρίση γιατί το τότε ΠΑΣΟΚ, ήθελε να συκοφαντήσει τον τότε πρωθυπουργό, με ένα δήθεν σκάνδαλο. Πείτε ένα συγγνώμη για τη λάσπη για το Βατοπαίδι», απάντησε ο κ.Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης