Ελεονώρα Μελέτη: Τα περιοδικά έχουν διώξει σύντροφό μου

«Μπήκα στη διαδικασία να κάνω ασφαλιστικά μέτρα»

Για το συμβάν που την έκανε να θυμώσει πολύ και να σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό λέγοντας μάλιστα πως είχε κινηθεί και νομικά.

«Πέρασα πολύ θυμό! Έκανα μια γνωριμία, το 2012, με ένα παιδί που μου άρεσε πάρα πολύ! Είχαμε βγει τέσσερις – πέντε φορές και πίστευα ότι είχα βρει κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Το παιδί αυτό ήταν από καλή οικογένεια με πολύ χαμηλούς τόνους δεν προκαλούσε και στις συζητήσεις που είχαμε κάνει είχα καταλάβει ότι δεν γούσταρε όλο αυτό το πακέτο. Έτσι, εγώ δεν είχα πει ούτε στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ότι υπάρχει αυτή η γνωριμία γιατί φοβόμουν μη μαθευτεί», περιέγραψε στην εκπομπή «The 2Night Show», η Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως αποκάλυψε, όλα ξεκίνησαν όταν ένας κοινός γνωστός  τους είδε να πίνουν ποτό σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου. «Αυτός είχε επαφές με μία σοβαρή εφημερίδα, οικονομική και έβγαλε την είδηση “η τάδε με τον τάδε”. Το πήραν και τα lifestyle περιοδικά και χωρίς να ενημερωθώ μπήκαν στο Facebook του παιδιού του πήραν τις φωτογραφίες και τις έκαναν εξώφυλλο με τίτλο “ο νέος δεσμός της Ελεονώρας”».

«Καταστροφή! Λάκισε εντός 48άωρου. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω ασφαλιστικά μέτρα στο περιοδικό, ζητώντας να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά κανείς με την προσωπική μου ζωή».

Όπως ανέφερε μάλιστα ότι ο εν λόγω άνθρωπος θεώρησε πως εκείνη το διέρρευσε με αποτέλεσμα η ίδια να απαιτήσει από το περιοδικό να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και να ξεκαθαρίσει ότι εκείνη δεν είχε καμία ανάμειξη. Όπως παραδέχθηκε, το συμβάν της στοίχισε πολύ και για περίπου δύο χρόνια δεν έκανε δημόσια εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης