Πάτρα: Ευχές προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών από την Ένωση Γονέων

ξεκινα τη Δευτερα η δοκιμασια

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου της Πάτρας   ευχόμαστε  στους μαθητές και  στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις καλή επιτυχία, να έχουν δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθειά τους με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι Πανελλήνιες  εξετάσεις αποτελούν το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και παράλληλα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους , που συμπάσχουν, μαζί με τους καθηγητές τους, σε αυτή την μάχη για την εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν.

 Μην ξεχνάτε ότι οι πανελλήνιες είναι απλά μια δοκιμασία στην μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Σε αυτή τη διαδρομή οι δοκιμασίες αλλά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές . Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει .

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ

Διαβάστε επίσης