Ο Κόλιν Φάρελ θα συνεργαστεί πάλι με τον Γιώργο Λάνθιμο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ

​Ο Κόλιν Φάρελ θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο στη νέα του ταινία «The Killing of a Sacred Deer» που σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης εμπνέεται από τραγωδία του Ευριπίδη.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που ξεκίνησε χθες.

H ταινία είναι παραγωγής της Element Pictures (όπως και το The Lobster) και του Film 4 και το σενάριο υπογράφουν ξανά ο Ευθύμης Φιλίππου και ο έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος Γιώργος Λάνθιμος.

Σύμφωνα με το Variety, η υπόθεση αφορά τις προσπάθειες ενός αγοριού να πείσει έναν γιατρό να βοηθήσει την οικογένειά του. Όταν αυτός έρχεται αντιμέτωπος με τις ολοένα και πιο σκοτεινές πράξεις του αγοριού, η ζωή του αρχίζει να καταρρέει και θα αναγκαστεί να κάνει μία τεράστια θυσία.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, αναφέρει το Variety.

Αυτό είναι ένα από τα διάφορα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται ο έλληνας σκηνοθέτης. Ο Λάνθιμος ετοιμάζει, επίσης, το The Favourite με τις πληροφορίες να θέλουν τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις να πρωταγωνιστούν στο ιστορικό δράμα που αφορά τις πολιτικές ίντριγκες στη διάρκεια της διακυβέρνησης της βασίλισσας Άννας.

Σημειώνεται ότι το The Lobster προβλήθηκε πέρυσι στις Κάννες αποσπώντας πολύ καλές κριτικές (και το βραβείο της Επιτροπής), ενώ από τις 13 Μαΐου θα προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες.

Διαβάστε επίσης