Πάτρα: Μια Πριγκίπισσα στο Καραμανδάνειο

επίσκεψη - εκπληξη με την Ένωση Γυναικων Πάτρας

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων επισκέφθηκε νωρίς σήμερα το πρωϊ η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η οποία βρισκόταν στην Πάτρα προσκεκλημένη της Ένωσης Γυναικών Πάτρας που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής εκδήλωση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. 

Τα έσοδα απο τη χθεσινη εκδηλωση θα δοθούν  στο Kαραμανδανειο, το οποίο βρίσκεται σε φάση εκσυγχρονισμού των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων του.

Την Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας υποδέχτηκε στο Καραμανδάνειο η αν. διοικητρια Κατερίνα Γατοπούλου και τη συνόδευσε σε μτμήματα του νοσοκομείου, αλλά και στα χειρουργεία. Η προσκεκλημένη δεσμεύτηκε να συμβάλει στην ανακαίνιση του Παιδιατρικού Νοσοκομείου και αναχώρησε, καθώς το πρόγραμμα δεν επέτρεπε περαιτέρω παραμονή, διότι αναχώρησε για ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

 Η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας είναι  Ελληνίδα που τιμά τη γενέτειρά της στο εξωτερικό έχοντας κάνει τεράστιο φιλανθρωπικό έργο σε όλο τον κόσμο. Εντάσσει την προσπάθεια που ξεκίνησε η Ένωση Γυναικών για το Καραμανδάνειο  στις δράσεις του παγκόσμιου ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas.

Κατά την παραμονή της στην Πάτρα συνοδευόταν από τον  Πρίγκιπα Αλέξανδρος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ