Αιγιάλεια: Η Κουντουρά εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στον εορτασμό της Παναγίας Τρυπητής - Απών ο Χρήστος Σπίρτζης

Παρόντες Λεβέντης-Μπαλτάκος

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τιμάται αύριο Παρασκευή της Διακαινησίμου η πολιούχος του Αιγίου Παναγία Τρυπητή. Ήδη από σήμερα παραμονή της μεγάλης εορτής της πόλης, αναμένεται πλήθος κόσμου από όλη τη χώρα για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία αναμένεται να φτάσει στο Αίγιο σήμερα το απόγευμα, όπου και θα έχει σύσκεψη με τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα που έχει οργανώσει προς τιμήν της το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Εκτός από την κ. Κουντουρά όμως και ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλης Λεβέντης, θα βρεθεί στο Αίγιο συμμετέχοντας στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις

Το Σάββατο πιθανά κι όχι αύριο θα έρθει στην Αιγιάλεια  ο Υπουργός Υποδομών ΧρήστοςΣπίρτζης, ο οποίος θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Οδοντωντού και θα επισκεφθεί τόσο τα Καλάβρυτα όσο και το Διακοπτό.

Την ίδια ώρα βέβαιη είναι η παρουσία του στελέχους της «Εθνικής Ενότητας» Τάκη Μπαλτάκου στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Παναγίας Τρυπητής.

Διαβάστε επίσης