Ιάσων Φωτήλας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρεώνεται άλλη μια αποτυχημένη διαπραγμάτευση

Τι δήλωσε ο Αχαιός Βουλευτής του Ποταμιού στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA"

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, το πρωί της Τετάρτης 4 Μαΐου.

Μετά από τόσους μήνες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται σήμερα και δηλώνουν ότι στις 9 Μαΐου μπαίνουν οι βάσεις για να κλείσει η διαπραγμάτευση. Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση κωλυσιεργεί.

Τα αποτελέσματα της Eurostat φαίνονται θετικά, ενώ στην ουσία είναι πλαστά, αφού το 2015 ήταν μια χρονιά υπερφορολόγησης και η κυβέρνηση δεν έχει πληρώσει κανένα χρέος της.

Η δήλωση Παυλόπουλου για το νόμισμα ως ξεχωριστή και απομονωμένη είναι μια σωστή δήλωση, όμως, όταν γίνεται στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μας ανησυχεί.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κωλυσιεργεί και στο προσφυγικό. Ενώ έχει αναλάβει από τον Οκτώβριο κάποιες υποχρεώσεις, ακόμη δεν είναι έτοιμες οι κατάλληλες δομές φιλοξενίας – έχουν υλοποιηθεί μόνο όσες έγιναν με απευθείας αναθέσεις, ενώ ακόμη και αυτές θα μπορούσαν να γίνουν με κανονικές αναθέσεις, εάν είχαν γίνει έγκαιρα.

http://topotami.gr/i-kivernisi-siriza-anel-chreonete-alli-mia-apotichime...

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα στην ιστοσελίδα:  https://www.youtube.com/watch?v=3LZfSMiyTt4&feature=youtu.be

Διαβάστε επίσης