Στ. Μανωλάς: Μπορείτε να το πάρετε το Κύπελλο

«Τον Ολυμπιακό τον έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά φέτος και μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας ενόψει του τελικού Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο προσπάθησε σήμερα ο Στέλιος Μανωλάς. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην προπόνηση ¬–αρχικά- έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο και την πρόκριση και συνέχεια τους επεσήμανε ότι αρχίζει η προετοιμασία για τον τελικό τον οποίο μπορούν να νικήσουν.

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό. Το αξίζατε. Το κύπελλο είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος θεσμός στην Ελλάδα», ήταν –αρχικά- τα λόγια του και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ το έχει κατακτήσει ήδη πολλές φορές. Και μπορεί να το ξανακάνει. Αυτό να το βάλετε πολύ καλά από τώρα μέσα σας. Από τώρα να βάλετε στο μυαλό σας, πως μπορείτε να κερδίσετε το κύπελλο. Από τώρα δουλεύουμε γι αυτό το κύπελλο. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά φέτος και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Αλλά το σημαντικό είναι να βάλετε από τώρα μέσα σας και να το πιστέψετε πως μπορείτε να πάρετε αυτό το κύπελλο», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο Στέλιος Μανωλάς.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ