Πάτρα: Απεργία δημοσιογράφων μέχρι τη Μ. Τετάρτη - Ποια είναι η απόφαση της ΕΣΗΕΠΗΝ

ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, κατά την διάρκεια της απεργίας από τις 06.00 της Κυριακής 24/04/2016 έως και τις 06.00 της Τετάρτης 27/04/2016, επιτρέπεται:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ διάρκειας έως δεκαπέντε (15 λεπτών) που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση έως δύο απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:

Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων διάρκειας έως δεκαπέντε (15) λεπτών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ αυτά που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

Η ροή ειδήσεων που έχουν άμεση σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη λειτουργεί το Απεργιακό Ταμείο με στόχο την ενίσχυση του αγώνα που δίνουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συνάδελφοι για να μην περάσει η λαίλαπα της ασφαλιστικής και εργασιακής ισοπέδωσης.

 

Διαβάστε επίσης