Σκανδαλίδης στο συνέδριο της ΝΔ: Να υπάρξει εθνική συνεννόηση

23/04/2016 | 12:51

Η εθνική συνεννόηση είναι προτεραιότητα για να βγει η χώρα από την κρίση τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.

«Μας ενώνει όλους για ένα καλύτερο αύριο η αγωνία για μια καλύτερη Ελλάδα» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης επισημαίνοντας πως «οι πρόσφατες εξελίξεις εμφανίζουν μια χώρα χωρίς πυξίδα σε μια τρικυμία».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία διαχείρισης του προσφυγικού, για καθυστέρηση στην αξιολόγηση, θέματα που, όπως είπε, σημαδεύουν μια χώρα που αναπαράγει την κρίση.

«Στο εσωτερικό η χώρα βιώνει ένα μοντέλο διακυβέρνησης που θέτει σε δοκιμασία τους θεσμούς» τόνισε, κάνοντας λόγο για κρίση δημοκρατίας. Όπως είπε το μνημόνιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση είναι ανεφάρμοστο, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση συνεργασίας τα προηγούμενα χρόνια είχε θετικά αποτελέσματα.

«Κάθε μέρα που περνά θα είναι πιο δύσκολο ένα κόμμα μόνο του να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας