Πάτρα: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου

Η νέα διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας περιλαμβάνει 7 μέλη της απερχόμενης διοίκησης και ένα νέο πρόσωπο. Στις προχθεσινές εκλογές, στις οποίες ψήφισαν 682 κυνηγοί, εξελέγησαν οι «παλιοί» Βασίλης Καϊμακάς, Αγγελος Διαμαντόπουλος, Φώτης Αγγελόπουλος, Κώστας Παπανδρέου, Δημήτρης Παναγόπουλος, Θόδωρος Δρίτσας, Ανδρέας Παπαδάτος και ο Ανδρέας Κλαυδιανός. Θυμίζουμε ότι ο ταμίας της νέας διοίκησης θα διοριστεί από τη Δασική Υπηρεσία, θα είναι δημόσιος υπάλληλος με αντικείμενο τα οικονομικά.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ