Το tempo24.gr στο Σκαραμαγκά - Έφτασαν οι πρώτοι πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν στο κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

Έφτασαν το πρωί οι πρώτοι 100 πρόσφυγες από τους 500 που υπολογίζεται ότι θα αφιχθούν σήμερα στο νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σκαραμαγκά, το οποίο παρουσίασε χθες το tempo24.gr. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Στο μεταξύ όπως έγραψε το tempo24.gr, χθες με προβλήματα ξεκινά η δημιουργία ενός ακόμη κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Το tempo24.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις οι οποίες όπως είναι γνωστό από την κυβέρνηση, αναμένεται να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κοντέινερ που ετοιμάζονται μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο 400 πρόσφυγες και όχι το νούμερο που έχει αναφέρει η κεντρική διοίκηση που φτάνει μέχρι και τις 4.000.

Μια ακόμη παράμετρος που φαίνεται ότι δεν έχει προβλεφθεί σωστά, είναι το γεγονός ότι τα κοντέινερ για να ολοκληρωθούν θα πρέπει να γίνουν κάποιες απαραίτητες εγκαταστάσεις στο εσωτερικό τους, γεγονός που μπορεί να διαρκέσει και 15 μέρες! Συνεπώς οι αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες πρέπει να δώσουν μεγάλη μάχη με το χρόνο!

Διαβάστε επίσης