Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Μεγάλες ομάδες μεταναστών “περικύκλωσαν” τον χώρο του λιμένα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων στο ύψος του λιμένα προκειμένου να απωθήσουν μεγάλες ομάδες μεταναστών που επιχειρούν να εισβάλουν στο χώρο μήπως καταφέρουν να μπουν σε κάποιο πλοίο για Ιταλία.

Φαίνεται ότι ο αριθμός των μεταναστών που έχει συγκεντρωθεί τους τελευταίους μήνες στην παραλιακή ζώνη στο ύψος του νέου λιμένα έχει προβληματίσει ιδιαίτερα λιμενικές και αστυνομικές αρχές. 

Οι έλεγχοι όπως έχει γράψει και παλαιότερα το tempo24.gr, είναι διαρκείς και αυξημένες οι περιπολίες. Όμως όσο περνά ο καιρός, φαίνεται ότι αυξάνεται ο αριθμός των αλλοδαπών που προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να εισέλθουν στο λιμάνι και να μπουν με κάποιο τρόπο στα φορτηγά που θα μπουν στα καράβια της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.

Εντολή της ΕΛ.ΑΣ. είναι η διαρκής παρουσία των αστυνομικών στην παραλιακή ζώνη στην Ακτή Δυμαίων από το ύψος της Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι και τον Γλαύκο. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ