Φωτίου: «Εγώ θα έλεγα χειρότερα από τον Πολάκη»

αλληλεγγύη μέσα στον συριζα

Την στήριξή της στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκηεξέφρασε με δηλώσεις της το πρωί του Σαββάτου και η Θεανώ Φωτίου.
Μετά την άρνηση επί της ουσίας του πρωθυπουργού να καταδικάσει τις δηλώσεις Πολάκη, παρά το γεγονός ότι δύο φορές τον προσκάλεσε να το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες στη Βουλή, σήμερα και η κα. Φωτίου με τον τρόπο της στήριξε τον Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της  Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη στάση του πρωθυπουργού σχολίασε πως «από χθες, με τη βούλα του πρωθυπουργού, οι αθλιότητες Πολάκη έγιναν η αυθεντική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα».

Η αναπληρώτρια υπουργός μάλιστα, όχι μόνον αρνήθηκε να καταδικάσει τις δηλώσεις, αλλά είπε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά πως τον κατανοεί πλήρως, διότι είχε προκληθεί προηγουμένως και είναι λογικό να είχε εκνευριστεί. 

«Το πόσο έξαλλος μπορεί να είσαι και να χάσεις την ψυχραιμία σου και να πεις αυτά που είπε 
μπορώ να το καταλάβω μια χαρά όπως και ο κάθε Έλληνας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείσα σχετικά με το αν θα έλεγε αυτό που είπε ο Πολάκης για τον δημοσιογράφο, ότι δηλαδή έπρεπε να τον βάλει τρία μέτρα κάτω από τη γη, εκείνη απάντησε ότι θα έλεγεχειρότερα.

«Μπορεί να έλεγα τίποτα χειρότερο», σημείωσε η κυρία Φωτίου, ενώ στο σημείο αυτό υποστήριξε επίσης ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν τον λαό να πιστέψει ότι δεν είναι η καθηγήτρια του πολυτεχνείου, αλλά «μια γυναικούλα που δεν ξέρει τι της γίνεται». 

«Τιμή μου και περηφάνια μου να μαγειρεύω και να τιμώ τα γεμιστά του λάου», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης