Νερό με λάσπη στις βρύσες των σπιτιών στα Αγιοβλασίτικα

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ

Νερό με … λάσπη τρέχει από τις βρύσες των σπιτιών στα Αγιοβλασίτικα για μια ακόμη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καταγγέλουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Όπως λένε η παροχή κόβεται και όταν επανέρχεται το μόνο που τρέχει από τις βρύσες είναι λάσπη! Υπάρχουν όμως και μέρες που χωρίς διακοπή, ξαφνικά βλέπουν το νερό με … σκούρο χρώμα!

Σύμφωνα με τους κατοίκους, αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά και όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν η βλάβη αφορά ένα συγκεκριμένο σημείο στα Αγιοβλασίτικα στον κάτω δρόμο, όπου υπάρχει εκεί ένας καταυλισμός.

Οι κάτοικοι εξηγούν ότι τα αρμόδια συνεργεία του δήμου, αποκαθιστούν τη βλάβη όμως δεν μπορούν να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει και το νερό επανέρχεται με χώμα.

Εκτός από τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, στα Αγιοβλασίτικα, εκτιμούν ότι οι συνεχείς βλάβες και το χώμα μπορεί να προκαλέσει ζημιές και τις ηλεκτρικές συσκευές τους.

Όπως εξηγούν κάτοικοι της περιοχής, το ίδιο συνέβη και πριν από ένα χρόνο. «Γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί. Όμως επίσης είμαστε σίγουροι ότι θα επαναληφθεί. Αυτό γίνεται συνέχεια και όπως καταλαβαίνετε έχουμε αγανακτήσει», μεταφέρει την ταλαιπωρία της οικογένειά του, κάτοικος στα Αγιοβλασίτικα. Μάλιστα προσθέτει ότι έχει αρχείο με φωτογραφίες που καταγράφει το πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ