ΕΑΠ: Ημέρα Υγείας των Ακαδημιών

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/4/2016 η εκδήλωση της Ε.Α.Π., Ημέρα Υγείας των Ακαδημιών, η οποία αφορούσε την Στοματική Υγιεινής και την Υγιεινή Διατροφή.

Ο οδοντογιατρός κ. Αργυρόπουλος Στέφανος μίλησε στους μικρούς αθλητές για την Στοματική Υγιεινή και οι διατροφολόγοι κ. Συμεοπούλου Μαρκέλλα & κ. Λαμπροπούλου Μέμα του Διατροφικό Εργαστηρίου Ευτροφία, για την ισορροπημένη και υγιεινή Διατροφή.

Μετά τις ομιλίες οι αθλητές και οι αθλήτριες έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια και πήραν δώρο συσκευασίες με υγιεινά σνακ και φρούτα που εξασφάλισε ο σύλλογος.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. αισθάνεται την υποχρέωση να Ευχαριστήσει Δημόσια εκτός των ομιλητών, τις επιχειρήσεις Αχαϊκή Φάρμα για την προσφορά τωνγαλακτοκομικών γλυκισμάτων (Κρέμα, Κρέμα Σοκολάτα, Ρυζόγαλα και Γιαούρτια), την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών για την προσφορά συσκευασιών Κορινθιακής Σταφίδας, το ζαχαροπλαστείο Γλυκοτεχνίες για  την προσφορά των Δημητριακών Μπαρών, το ζαχαροπλαστείο CARAVEL για την προσφορά τωνΠαστελιών και τον παλαίμαχο αθλητή μας Φραγκισκάτο Λ. για την προσφορά φρούτων.

Η ευγενική χορηγία και η συμβολή τους, αποτέλεσε το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης και ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της όμορφης συνεργασίας, για το καλό των μικρών αθλητών μας.     

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ