Οι Τούρκοι κρατούν σε φυλακή τους μετανάστες που επαναπροωθούν – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

10/04/2016 | 22:33

Μετανάστες που επαναπροωθήθηκαν από την Ελλάδα στην Τουρκία μεταφέρθηκαν σε κέντρο κράτησης στην πόλη Πεχλιβανκό, που βρίσκεται στην επαρχία των Σαράντα Εκκλησιών. 

Οι τηλεοπτικές κάμερες τους κατέγραψαν μέσα σε ένα κτίριο με κάγκελα να ζητούν την απελευθέρωσή τους μέσα από τα παράθυρα. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες κατήγγειλε πως δεν της έχει επιτραπεί ακόμα η πρόσβαση στις εν λόγω εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, από το Πεχλιβανκόι οι μετανάστες θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στη χώρα προέλευσής τους.

 

 

Την Παρασκευή 124 άτομα ταξίδεψαν από τη Λέσβο στο λιμάνι του Δικελί.

Εκεί επιβιβάστηκαν σε πούλμαν με προορισμό το κέντρο κράτησης. Άλλοι 97 μετανάστες επέστρεψαν στην Τουρκία μέσω του μεθοριακού φυλακίου των Κήπων του Έβρου.  

Πηγή: newsit.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο