Πάτρα: Κάλεσμα των Αντιδημάρχων Αθανασόπουλου - Μελά για συμμετοχή στην αυριανή τελευταία ημέρα της πορεία για την ανεργία

"Καλούμε όλους να δώσουμε ένα δυναμικό αγωνιστικό παρών αύριο στο Σύνταγμα και να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης των ανέργων και των λαϊκών στρωμάτων».

Οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος  και Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, παραχώρησαν σήμερα Σάββατο το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, συνέντευξη Τύπου καλώντας το λαό της Πάτρας να συμμετέχει στην αυριανή Πορεία – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της ανεργίας.

    Οι αντιδήμαρχοι είπαν τα εξής:

«Κορυφώνεται αύριο στο Σύνταγμα, με τη μεγάλη εκδήλωση στις 6 το απόγευμα, η Πορεία Αγώνα Πάτρα – Αθήνα κατά της ανεργίας για δουλειά για όλους, για δουλειά με δικαιώματα, η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα την περασμένη Κυριακή 3 Απριλίου.

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλο το λαό της Πάτρας να συμμετέχει στην Πορεία και στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Για να διευκολυνθεί η μετακίνηση αναχωρούν λεωφορεία από το σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας (Ζαΐμη και Οθωνος Αμαλίας) στις 7 το πρωί της Κυριακής, με προορισμό το Χαϊδάρι.

Εκεί οι διαδηλωτές θα ενωθούν με τη μεγάλη Πορεία για να καταλήξουν στο Σύνταγμα όπου θα γίνει και η κεντρική εκδήλωση.

Και σήμερα αλλά και όλες τις προηγούμενες ημέρες, από το ξεκίνημα της Πορείας Αγώνα κατά της ανεργίας, η πρωτοβουλία αυτή της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας είχε τεράστια αποδοχή από εκατοντάδες φορείς από όλη την Ελλάδα, από τον λαό της Πάτρας καθώς από τους κατοίκους των περιοχών από τις οποίες διέρχονταν.

Μάλιστα η Πορεία Αγώνα ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα, αφού η Δημοτική Αρχή έχει λάβει μηνύματα συμπαράστασης από πολλά σημεία του πλανήτη.

Θέλουμε να τονίσουμε την αγωνιστική διάθεση του λαού να συμμετέχει στην Πορεία κατά της ανεργίας. Αυτό διαπιστώθηκε καθημερινά από την παρουσία του κόσμου τόσο στις εκδηλώσεις σε κάθε σταθμό της Πορείας, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής αφού το τεράστιο μαχητικό ποτάμι των διαδηλωτών, που ξεκίνησε από την Πάτρα, διαρκώς μεγάλωνε και τύγχανε συγκινητικής υποδοχής παντού.

Καλούμε λοιπόν όλους να δώσουμε ένα δυναμικό αγωνιστικό παρών αύριο στο Σύνταγμα και να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης των ανέργων και των λαϊκών στρωμάτων».

Διαβάστε επίσης