Ντιμπέιτ στην TV για Κλίντον και Σάντερς

05/04/2016 | 07:55

Οι υποψήφιοι για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Χίλαρι Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς συμφώνησαν σε τηλεοπτική διαμάχη που θα γίνει στις 14 Απριλίου, πέντε μέρες πριν τους προκριματικούς της πολιτείας της Νέας Υόρκης, είπε το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN χθες.

Το εκλογικό γραφείο του Σάντερς είπε σε δήλωση ότι είχε δεχθεί την πρόσκληση του CNN να συμμετάσχει.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και θα μεταδοθεί από τα κανάλια CNN και NY1 της καλωδιακής τηλεόρασης, είπε το CNN.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ