Πάτρα: Διώχνουν την Σχολή Νοσηλευτών από τον “Άγιο Ανδρέα” – Η Διοίκηση αδυνατεί να βρει χώρο για την μετεστέγαση της

Εκτός χώρου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, θα βρεθεί το προσεχές διάστημα η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, με απόφαση που ελήφθη σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, η Σχολή που στεγαζόταν σε κτήριο που “χτυπήθηκε” από το σεισμό του 2008 και κρίθηκε ως σεισμόπληκτο, μεταφέρεται καθώς όπως αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr, υπάρχει αδυναμία εξέρευσης χώρου “φιλοξενίας” εντός του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την απόφαση η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών θα μετεγκατασταθεί στο κτήριο στην περιοχή του “Πελεκάνου”.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ερωτηματικά που σχετίζονται με το γεγονός πως είναι δυνατόν μια Σχολή η ύπαρξη, της οποίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη με το συγκεκριμένο Νοσοκομείο, να λειτουργεί εκτός αυτού.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)