Σούπερ προσφορές και εκπτώσεις στο κατάστημα «Αγνή» - Οι πιο ελκυστικές τιμές σε ρούχα και αξεσουάρ με… ευρωπαϊκό άρωμα!

πάρτε μια γεύση!

Το κατάστημα "Αγνή" στην Πάτρα, με τη μακρόχρονη παρουσία του στο χώρο των δερμάτινων ειδών, αποτελεί έναν μοναδικό "σύμμαχο" της γυναίκας που θέλει να είναι ξεχωριστή! Ένας ακόμη λόγος για να επισκεπτείτε σήμερα κιόλας το κατάστημα "Αγνή" είναι οι μοναδικές προσφορές σε όλα τα επώνυμα είδη και οι σούπερ εκπτώσεις που θα κάνουν τις αγορές σας ακόμη πιο ελκυστικές. 

Το γνωστό κατάστημα διαθέτει μια πλούσια γκάμα από άπειρες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα γούστα και τις προσωπικότητες. Δερμάτινα όπως πάντα στο κατάστημα "Αγνή", σε απίστευτες γραμμές αλλά καιυπέροχες γούνες.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Αγνή Κωσταραζινού, άλλωστε φημίζεται για το φίνο γούστο της. Μετράει πολλά χρόνια στο χώρο των δερμάτινων και πάντοτε μας εντυπωσιάζει με τα απαράμιλλα σχέδια της. Δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ, μοναδικές τσάντες και άλλα καταπλκητικά αξεσουάρ που καλύπτουν όλα τα γούστα. Επισκεφθείτε το κατάστημα''Αγνή'' και θα μείνετε πιστοί! 

Πάρτε μια γεύση:

 

 

Μην ξεχανάμε επίσης τα μοναδικά σχέδια και χρώματα που περιελάμβανε η διεθνής έκθεση «Mifur», που διοργανώθηκε 3-6 Μαρτίου, στο Μιλάνο στην οποία η πατρινή επιχειρηματίας Αγνή Κωσταραζινού βρέθηκε στην «πρωτεύουσα της μόδας» και παρακολούθησε από κοντά τις νέες κολεξιόν 2015-2016 και τις καινούργιες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα .

Μοντέρνες και ιδιαίτερα εντυπωσιακές γραμμές ρούχων που τυλίγουν το σώμα από γούνα και δέρμα παρουσιάστηκαν, αλλά και γυναικεία αξεσουάρ, που κεντρίζουν το βλέμμα. Μια παλέτα χρωμάτων που δημιουργεί ευχάριστη διάθεση και δίνει αέρινη αίσθηση στο ρούχο.  

 

Η Αγνή Κωσταραζινού μιλώντας στο tempo24.gr για την απαράμιλλη εμπειρία της σημείωσε πως η φετινή κολεξιόν ενδυμάτων ξεπέρασε σε έμπνευση κάθε προηγούμενη. Δημιουργίες των γνωστών σχεδιαστών σε δέρμα και γούνα θα μπορούν να θαυμάσουν όσοι επισκεφθούν το ομόνυμο κατάστημα που διατηρεί επί της οδού Φιλοποίμενος και Ρήγα Φεραίου.

Το κατάστημα «Αγνή» μας υπόσχεται νέα ρούχα και αξεσουάρ με… ευρωπαϊκό άρωμα!  

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ