Ο Απόλλων CARNA υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τιμά τον Αργυρόπουλο

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΛΑ

Ο Απόλλων CARNA υποδέχεται σήμερα στην Περιβόλα (18.00) τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Α1 και ο μελανόλευκος γκαρντ Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του blog  του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μιλά για το παιχνίδι, την ευκαιρία που έχει η ομάδα του για την είσοδο της στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος και παράλληλα καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης να τιμήσει τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Αργυρόπουλου.

Αναλυτικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει πλέον ξεκινήσει καθώς τη Δευτέρα θα δώσουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας, αντιμετωπίζοντας μια από τις ισχυρές δυνάμεις της Ευρώπης, τονΟλυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να είχαμε πετύχει μια νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο και να έχουμε ακόμα πιο καλή ψυχολογία για το παιχνίδι – γιορτή που πλησιάζει όμως ήμασταν κακοί αγωνιστικά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς.

Πλέον, μετά και απο τα αποτελέσματα του Σαββάτου, έχουμε ουσιαστικές ελπίδες για την είσοδο μας στην πρώτη οκτάδα του φετινού πρωταθλήματος και στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με την εικόνα που δείξαμε κόντρα στο Λαύριο και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για το εισιτήριο των πλέι οφ.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Υποδεχόμαστε στην έδρα μας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Ξέρουμε πολύ καλά ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε όμως θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα μέσα στη Ρωσία από τη Χίμκι και είναι σίγουρο ότι έχει πεισμώσει και θα έρθει στην Πάτρα χωρίς να θέλει να αφήσει πολλά περιθώρια σε εμάς. Βέβαια, από την πλευρά μας δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω σε κανένα σημείο του αγώνα και καλούμαστε προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Παράλληλα, η αναμέτρηση της Δευτέρας θα είναι ιδιαίτερη για όλους μας, μιας και ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Νίκος Αργυρόπουλος φτάνει προς το φινάλε της καριέρας του.

Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι το γήπεδο μας σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα είναι κατάμεστο και το σημαντικό είναι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να φύγει ικανοποιημένος. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη δύναμη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και είναι λογικό να αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους του αθλήματος οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες αλλά κυρίως έναν μεγάλο παίκτη που μετά από 25 χρόνια μπασκετικής καριέρας κρεμά τα παπούτσια και δεν είναι άλλος από τον αρχηγό μας τον Νίκο Αργυρόπουλο».

Ο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Tον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θα τιμήσει ο Απόλλων πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση προκειμένου να αποχαιρετίσει τον παίκτη ο οποίος για 20 χρόνια φορά τη «μελανόλευκη» φανέλα.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπο του Νίκου Αργυρόπουλου καθώς στο άμεσο μέλλον οι ιθύνοντες  του συλλόγου προγραμματίζουν μια ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια «γιορτή» προκειμένου ευχαριστήσουν τον 38χρονο γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να δώσει το «παρών» στο γήπεδο και με το χειροκρότημα του να αποχαιρετίσει τον αρχηγό της ομάδας όπως του αξίζει.

Διαβάστε επίσης