Επιμένει στις καταγγελίες του ο Θεοδωράκης

03/04/2016 | 18:42

Επανέρχεται στις καταγγελίες που έκανε από το βήμα της Βουλής τν Παρασκευή, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, για προσλήψεις «ημετέρων» δημοσιογράφων σε κρατικές θέσεις και στην κατασκευή hotspots.

«Κάποιοι νομίζουν ότι οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι βραδινά πολιτικά γκαλά, στα οποία λέγονται τα πάντα και η κυβέρνηση δεν απαντάει σε τίποτα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Στ. Θεοδωράκης και επανέρχεται με ερωτήσεις και έγγραφα.

«Επανερχόμαστε, λοιπόν, στα όσα αποκαλύφθηκαν στη Βουλή από το Ποτάμι και ρωτάμε την κυβέρνηση:

Παραμένει κυβερνητικός υπάλληλος στον τομέα της ενημέρωσης, ο εκδότης της περιθωριακής εφημερίδας «Το Χωνί»; Με πόσα χρήματα (μισθός και κρατικές διαφημίσεις) εξαργυρώνει τις συνεχείς χυδαίες επιθέσεις του εντύπου του, στους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης;
Παραμένει κυβερνητικός υπάλληλος του Υπουργείου Αμύνης ο διαχειριστής του εθνικιστικού site olympia.gr; Ποιοι άλλοι συντάκτες και διαχειριστές του συγκεκριμένου site πληρώνονται από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και από ποια κονδύλια;
Γιατί δόθηκαν 1.277.167 χιλιάδες ευρώ για την κατασκευή του hotspot στη Χίο όταν

η έκταση παραχωρήθηκε από το Δήμο
ο εξοπλισμός και τα κοντέινερ που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες διατέθηκαν από τα Ελληνικά Πετρέλαια
τα κρεβάτια μεταφέρθηκαν από τις στρατιωτικές μονάδες και
την φροντίδα των 30 στρεμμάτων είχαν φαντάροι

Σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός για το Hot Spot της Χίου, διάρκειας μίας (1) μόνο ημέρας, είχε προϋπολογισμό 1.229.477 ευρώ και τον κέρδισε εταιρεία από την Αργυρούπουλη με προσφορά 853.984 ευρώ. Είκοσι μέρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών βγήκε συμπληρωματική δαπάνη για την «έντεχνη ολοκλήρωση του έργου» προϋπολογισμού 423.183 ευρώ. Οι εργασίες έγιναν από την ίδια εταιρεία και τελικά το έργο στοίχισε συνολικά 1.277.167 ευρώ,πολύ κοντά στον αρχικό προϋπολογισμό.

 Καλούμε την κυβέρνηση να απαντήσει στα συγκεκριμένα αυτά ερωτήματα και να δώσει στη δημοσιότητα τις δαπάνες και τις συμπληρωματικές δαπάνες για τα hotspot που δημιουργήθηκαν σε όλη τη χώρα.

Καλούμε επίσης τα δημοκρατικά κόμματα να ζητήσουν και αυτά εξηγήσεις καθότι οι υποθέσεις, που αποκαλύπτουμε, φανερώνουν την ύπαρξη ενός νέου κύματος διαπλοκής και διαφθοράς από αυτά που ζει συχνά η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε