Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πτυχιούχων Μηχανικών στα Δικαστήρια κατά την επίσκεψη Παυλόπουλου

Την Κυριακή 2 Απριλίου

"Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν τα μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος της Επαγγελματικής - Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, που την Κυριακή 3 Απριλίου θα παραστεί στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας.

Με ανακοίνωση του οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί, ενημέρωνουν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια Πατρών, ζητώντας μεταξύ άλλων την ικανοποίηση του χρόνιο αιτήματος τους για την επίλυση των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων τους.

Στο μεταξύ και οι Δικηγόροι της Πάτρας, προγραμματίζουν για την ίδια ημέρα κινητοποίηση, η οποία θα έχει την μορφή της σιωπηλής διαμαρτυρίας στο χώρο των δικαστηρίων, όπου και θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωτοβουλία που δεν αποτελεί απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Η πρόσκληση του ΕΕΤΕΜ Αχαΐας:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαϊας σας καλεί την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 και ώρα 17.30 μ.μ. έξω από το Δικαστικό Μέγαρο (Γούναρη & Κορίνθου) στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Δικαστικού Μεγάρου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Είναι ευκαιρία να διαμαρτυρηθούμε για την παράλειψη της Ελληνικής Πολιτείας να προχωρήσει στην επιλυση του ζητήαματος των ΕΚΚΡΕΜΩΝ   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους-σες να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση και να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως παρέμβει στην Ελληνική Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό για την ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟ από την Βουλή.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ 30ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.
ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με ΝΟΜΟ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.
ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΙ

Διαβάστε επίσης