Η εντυπωσιακή ανάρρωση μωρού από τη Νιγηρία που το είχε εγκαταλείψει η οικογένειά του

ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΟΣ

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς έγινε η ανάρρωση ενός μικρού αγοριού από την Νιγηρία που η οικογένειά του το είχε εγκαταλείψει επειδή πίστευε ότι ήταν μάγος.

Το μωρό είχε εντοπιστεί και διασωθεί στις 31 Ιανουαρίου από την Άνια Ρινγκρεν Λόβεν, μία Δανέζα που ζει στην Αφρική. Τότε η φωτογραφία που η ίδια είχε δημοσιεύσει και στην οποία φαινόταν η ίδια να δίνει νερό και και μπισκότα στον δίχρονο, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων λόγω της υπερβολικά κακής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει λόγω της πείνας και της πολυήμερης παραμονής του στους δρόμους.

Σήμερα, ο μικρός Χόουπ -έτσι τον ονόμασαν- είναι ένα παχουλό και χαρούμενο παιδί που «απολαμβάνει πραγματικά τη ζωή τώρα», όπως λέει η σωτήρας του.

Η γρήγορη ανάρρωση όμως επιτεύχθηκε χάρη στην εντατική φροντίδα που έλαβε από τους γιατρούς, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ ιδιαίτερες συνθήκες καθώς ο μικρός είχε αναπτύξει σκουλήκια στο σωματάκι του.

«Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, ο Χόουπ, απολαμβάνει πραγματικά τη ζωή του τώρα και έχει 35 καινούριους αδερφούς και αδερφές που ΌΛΟΙ, τον φροντίζουν πολύ καλά, παίζουν μαζί του, διαβάζουν μαζί του και διαβεβαιώνονται ότι λαμβάνει πολλή αγάπη», έγραψε η Άνια Ρινγκρεν Λόβεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη διάσωση του δίχρονου, μετά την διάσωση του μικρού το ίδρυμα της κ. Λόβεν συγκέντρωσε περισσότερα από 1 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές.

 

Διαβάστε επίσης