Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας: Στις 11 οι περιπτώσεις πλαστών πτυχίων – Ένστολος εισήχθη με το απολυτήριο της αδελφής του – Συνεχίζεται η έρευνα

“Λαβράκι” έβγαλαν οι αξιωματικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, οι έρευνες των οποίων αποκάλυψαν μέχρι στιγμής 11 περιπτώσεις ένστολων με πλαστά πτυχιά που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ήδη έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για την περαιτέρω διερεύνηση τεσσάρων υποθέσεων, με πηγές να αναφέρουν πως ανάμεσα στους παραβάτες είναι ένας Αξιωματικός, και δυο Αστυνομικοί Υπάλληλοι από την Κάτω Αχαΐα και το Αίγιο.

Χαρακτηριστική περίπτωση της “ασυδοσίας” είναι αυτή υπαλλήλου, όπου μεταξύ των δικαιολογητικών για την πρόσληψη του, προσκόμισε το απολυτήριο Λυκείου της αδελφής του, αλλάζοντας το όνομα…!

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση των περιστατικών, καθώς οι διαδικασίες κινούνται με ιδιαιτέρως γοργούς ρυθμούς.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)