Αχαΐα: Δράστες με περίεργες προτιμήσεις - Δεν διστάζουν να "χτυπήσουν" και σε υπό κατασκευή κατοικίες

"Σήκωσαν" κουφώματα από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Αιγιάλεια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ιδιοκτήτες νεόδμητης κατοικίας, όταν αντελήφθησαν πως είχαν "βγάλει" φτερά τα κουφώματα αλουμινίου που υπήρχαν στο χώρο και επρόκειτο τις επόμενες ημέρες να τοποθετηθούν από συνεργεία.

Το περιστατικό συνέβη στην Τέμενη Αιγιαλείας και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία και διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που εκτιμάται πως είναι Ρομά.

Η αύξηση της παραβατικότητας προκαλεί "πονοκέφαλο" στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, καθώς η δράση κλεφτών και διαρρηκτών είναι "ανεξάντλητη¨, καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφονται περιστατικά με "περίεργες" προτιμήσεις, όπως για παράδειγμα την κλοπή σε σπίτι στην περιοχή Κουλούρα του Αιγίου, όπου οι δράστες δεν δίστασαν μεταξύ άλλων να πάρουν ένα πιστολάκι μαλλιών και το κουτάβι της οικογένειας...!

Προτεραιότητα ωστόσο για τους επικεφαλείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, είναι η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή συνεχείς είναι οι περιπολίες σε όλο το μήκος και πλάτος του Νομού, ωστόσο φαίνεται πως ο συνδυασμός της έλλειψης προσωπικού και η ευρηματικότητα των δραστών, αναδεικνύει κλέφτες και διαρρήκτες "νικητές" στην  μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης