Βρυξέλλες: Νεκρός φρουρός των πυρηνικών εγκαταστάσεων!

Του έκλεψαν την κάρτα εισόδου!

Ένας νέος συναγερμός έχει σημάνει στις βελγικές αρχές, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν έναν φρουρό των πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Σαρλερουά να είναι νεκρός! Πληθαίνουν οι ενδείξεις πως οι τζιχαντιστές είχαν στόσο μύα πυρηνική επίθεση.

Την είδηση μεταδίδει το βελγικό dhnet.be και προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Τίποτα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σχετικά με τις προθέσεις των τζιχαντιστών για μία "πυρηνική" επίθεση, ωστόσο όσο συνεχίζονται παρόμοιες αποκαλύψεις, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όλα αυτά στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στην πρωτεύουσα του Βελγίου, που κόστισαν την ζωή τουλάχιστον 31 ανθρώπων, ενώ 300 είναι οι τραυματίες.

Νεκρός ο φρουρός!

Το βελγικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως ένας φρουρός ασφαλείας στον πυρηνικό σταθμό σκοτώθηκε, ενώ ακόμη σημειώνεται πως η κάρτα εισόδου του είχε κλαπεί.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην περιφέρεια του Σαρλερουά. Ένας φρουρός ασφαλείας πυροβολήθηκε νωρίς το απόγευμα, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η κάρτα ασφαλείας που κλάπηκε του έδινε πρόσβαση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις!

Άμεσα ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα για την απενεργοποίηση της συγκεκριμένης κάρτας εισόδου, με τα ερωτήματα για τα κίνητρα της δολοφονίας να είναι αμέτρητα.

Πηγή: dhnet.be

Διαβάστε επίσης